Proces om Microsoft-account snel te resetten op Windows 10 10

Microsoft-account bevat een verzameling verschillende suites die veel nodig zijn om professionele en persoonlijke taken uit te voeren. Het maakt niet uit hoe lang u al bezig bent met de functies van het specifieke account, op een bepaald moment moet u een expert benaderen om kennis te verwerven over onbekende aspecten van een account. Een dergelijk aspect dat door de meerderheid van de gebruikers in twijfel wordt getrokken, is dat hoe een persoon hetzelfde account op Windows 10 kan resetten door een eenvoudige methode te volgen? Als u zich ook zorgen maakt over een probleem met uw account, bel dan zo snel mogelijk het nummer van de Helpdesk Microsoft.

 

De stappen die moeten worden gekozen voor het opnieuw instellen van het bovengenoemde account op Windows 10 zijn als volgt: -

 

1. Ten eerste moet u naar de pagina voor het opnieuw instellen van het wachtwoord gaan en de optie Wachtwoord vergeten in de lijst selecteren.
2. Zorg ervoor dat u een e-mailadres opgeeft dat u gebruikt om u aan te melden bij uw account en voer de captcha in.
3. U moet de manier kiezen waarop u uw beveiligingscode wilt ontvangen, wat een e-mail of telefoonnummer kan zijn.
4. Voer de beveiligingscode die u hebt ontvangen in het vereiste veld in en klik op de volgende stap om verder te gaan.
5. Eindelijk kunt u het nieuwe wachtwoord voor uw account opnieuw instellen en de herstelpagina bereiken om het proces te beëindigen.

 

Dit zijn de algemene tips of aanwijzingen die moeten worden gevolgd door gebruikers die om de een of andere reden bereid zijn hun account opnieuw in te stellen. Als u meer hulp nodig heeft met betrekking tot een probleem met dit account, hoeft u alleen maar het Microsoft-klantenservicenummer te bellen volgens uw wil en voorkeur. We beschouwen uw probleem of zorg volledig als onze hoogste prioriteit, daarom bieden we u onmiddellijke en onmiddellijke oplossingen. U kunt ons zonder enige aarzeling bereiken via livechats, telefoontjes en e-mails. Denk er dus niet langer over na en communiceer onmiddellijk en onmiddellijk met ons volgens de manier van communiceren van uw voorkeur.